Klubhus på Viby Stadion

Ombygning og renovering af klubhus

Viby Stadion, 2009 - 2011


[Scenarie]

[1] Tværfløjen i det gamle klubhus, der indeholder café og mødelokaler, forlænges.
[2] Caféen trækkes således ud på forpladsen og et nyt mødelokale etableres i den inderste del af rummet.
[3] I kælderen under den nye tilbygning placeres boldrum og støvlevask med direkte adgang udefra.
[4] En bred amfitrappe til kælderen skaber et naturligt samlingssted for spillere og trænere.
[5] To plateauer sikrer niveaufri adgang til klubhuset og fungerer som terrasser for caféen.
[6] Plateauerne afsluttes af store siddetrapper, hvorfra der er udsigt over stadionanlægget.


[Fakta]

¤ Opgavetype: Projektforslag og projektering
¤ Ingeniør: Søren Jensen Rådgivende Ingeniører as
¤ Bygherre: Sport og Fritid - Aarhus Kommune
¤ Areal: 1.700 kvm
¤ Byggesum: -






<<< Index <<<