SUZLON

Indretning af kontor til Suzlons internationale udviklingsafdeling for vindmøllevinger

Vejle, 2015-16


[Scenarie]

[1] Kontoret skal danne rammen om et åbent innovativt arbejdsmiljø, hvor nye idéer kan blomstre.
[2] Selskabet ønsker en afslappet atmosfære og et nordisk designudtryk med fokus på dagslys og naturmaterialer.
[3] For at skille sig ud i den ellers annonyme kontorbygning udvikles et identitets- og stemningsskabende rummøbel til lokalet.
[4] Den eksisterende funktionskerne med the-køkken, garderobe, printrum og toiletter beklædes med birkefinér.
[5] Servicerummenes assymmetriske placering gør, at der opstår en række nicher langs finérvæggen.
[6] Nicherne indrettes med forskellige funktioner og skaber mindre opholds- og arbejdszoner i det åbne rum.
[7] Glasvægge til kontorer og mødelokaler sikrer maksimalt lysindfald og skaber et åbent og imødekommende kontormiljø.


[Fakta]

¤ Opgavetype: Designkoncept, møbeldesign og projektering
¤ Bygherre: Suzlon Energy
¤ Areal: 540 kvm






<<< Index <<<