SKOVPAVILLONEN

Restaurant og selskabslokale ved Den Runde Sø i Tivoli Friheden

Aarhus, 2015-16


[Scenarie]

[1] Som led i udviklingen af området omkring Den Runde Sø opføres en ny identitetsskabende restaurant.
[2] Den nye restaurant er et sundt, økologisk alternativ til de traditionelle madboder i parken.
[3] Bygningen har et let og imødekommende udtryk, der favner de naturskønne omgivelser.
[4] Taget er udformet som en vifte, der strækker sig ud over terrassen, som løber omkring bygningen.
[5] Store glaspartier i facaden giver restaurantens gæster et panoramisk vue mod søen og skovbrynet.
[6] Servicekernen med køkken, garderobe, toiletter og personalerum danner ryg mod nord.
[7] Terrænet omkring restauranten bearbejdes med stier og ny beplantning, der indrammer bygningen.


[Fakta]

¤ Opgavetype: Skitseforslag og projektering
¤ Bygherre: Tivoli Friheden A/S
¤ Byggesum: 3 mio.
¤ Areal: 215 kvm






<<< Index <<<