Klubhus til Bøgeskov Idrætspark

Forslag til klubhus med integreret tribune

Viby, 2011


[Scenarie]

[1] Med udgangspunkt i tegnestuens lokalplan for idrætsparken placeres klubhuset som et længehus mellem boldbanerne.
[2] Det langstrakte hus er en integreret del af idrætsparken, der adskiller de amerikanske fodboldboldbaner fra de almindelige fodboldbaner.
[3] Husets placering i anlægget skaber en tæt forbindelse mellem klubfaciliteter og boldbaner for alle brugere og besøgende.
[4] Efter ønske fra brugerne integreres en tribune i klubhuset ved at folde den midterste del af taget ned på begge sider.
[5] På toppen af tribunen opstår en udsigtsplatform og under tribunen indrettes depoter og teknikrum.
[6] En fælles støvlevask sikrer lige adgang til alle omklædningsrum fra begge sider af huset.
[7] Klubhusets udformning og placering gør, at man fra klublokalet har udsigt til alle boldbanerne i idrætsparken.


[Fakta]

¤ Opgavetype: Skitseforslag
¤ Bygherre: Sport og Fritid- Aarhus Kommune
¤ Areal: 466 kvm
¤ Byggesum: -






<<< Index <<<